انتشار اوراق بهادار برای شرکت‌های دانش بنیان
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر آمادگی این صندوق برای همکاری با سازمان بورس و ارواق بهادار گفت: انتظار داریم که با همکاری سازمان بورس و صندوق نوآوری، فعالیت بورسی صندوق‌ها موثرتر از گذشته شود.

دکتر علی وحدت در نشستی با رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر ضرورت انتشار اوراق نوآوری به عنوان یکی از الگوهای موفق در بازار سرمایه با بیان اینکه صندوق نوآوری با ابزارهای مالی متنوع، قصد تامین مالی اکوسیستم نوآوری را دارد، ادامه داد: این صندوق در عرصه سرمایه‌گذاری در طرح‌های دانش بنیان، سرمایه‌گذاری مستقیم را متوقف کرده و از ابزارهای متنوع با بازیگران اصلی برای سرمایه‌گذاری استفاده می‌کند و یکی از بازیگران اکوسیستم نوآوری در کشور، صندوق‌های پژوهش و فناوری هستند که در کارگروهی به ریاست وزیر علوم و دبیری رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی مجوز فعالیت می‌گیرند.

 

وی با تاکید بر اینکه تاکنون ۹ صندوق جسورانه بورسی مجوز فعالیت گرفته‌اند که 4 عدد آنها تاکنون در هیچ طرحی سرمایه‌گذاری نکرده‌اند و مجموع عملکرد آنها زیر ۸۰ میلیون تومان بوده است، یادآور شد: صندوق علاوه بر حمایت های مالی آمادگی دارد در بخش کارشناسی نیز با بازار سرمایه همکاری‌های لازم را داشته باشد.

 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از سازمان بورس خواست به حوزه شرکت‌های دانش بنیان نگاه خاص داشته باشد تا شرکت‌های بیشتری به سمت بازار سرمایه جذب شوند.

 

وی در ادامه یادآور شد: انتظار داریم که با همکاری سازمان بورس و صندوق نوآوری، فعالیت صندوق‌های جسورانه بورسی موثرتر از گذشته شود. صندوق نوآوری علاوه بر حمایت های مالی آمادگی دارد در بخش کارشناسی نیز با بازار سرمایه همکاری لازم را داشته باشد.

 

انتشار ارواق دانش‌بنیان‌ها

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی دکتر علی ناظمی، معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست، ضمن معرفی خدمات متنوع صندوق، بر ابزارهای سرمایه‌گذاری بیشتر تاکید کرد و گفت: ما در عرصه سرمایه‌گذاری تلاش کردیم تا سرمایه‌گذاران جدیدی به بازار بورس جذب شوند. بر این اساس عملکرد سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری در سال ۹۸ نسبت به سال‌های قبل از آن رشد قابل توجهی داشته است.

 

وی بخشی از ماموریت‌های سرمایه‌گذاری صندوق را ورود مستقیم به عرصه سرمایه‌گذاری خطرپذیر، تسهیل ورود سایر بازیگران اکوسیستم فناوری و بهبود کیفیت سرمایه با رویکرد توسعه نهادهای حرفه‌ای عنوان کرد و افزود: برای ورود مستقیم صندوق و بازیگران به عرصه سرمایه‌گذاری به ابزارهای مختلفی نیاز داریم تا ضمن تامین نیاز استارت‌آپ‌ها و SMEها سرمایه پرریسک را در اختیار شرکت‌ها قرار دهیم. در حال حاضر ۳۱ شرکت دانش بنیان در بازار سرمایه حضور دارند که با استفاده از ابزارهای مالی موفق می‌تواند موجب جذب بیشتر شرکت‌های اکوسیستم نوآوری به بازار سرمایه باشند.

 

معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: صندوق نوآوری تلاش می کند با استفاده از ابزارهای موجود و ابزارهای جدیدی که در بستر بازار سرمایه طراحی و اجرا می‌شود بتواند شرکت‌های استارتاپی و دانش بنیان را تامین مالی و امکان ورود سایر سرمایه‌ها را به این بخش فراهم کند.

نظرات

نظر خود را بگذارید