نظر وزیر کشور درباره موضوع حجاب در جامعه چه بود؟
وزیر کشور گفت: امر فرهنگ و موضوع حجاب و عفاف، موضوعی کاملاً اجتماعی است و موضوعات اجتماعی را تنها با راه‌حل های اجتماعی و با مشارکت عموم مردم می توانیم پیش ببریم.

صد و سی‌ و دومین نشست شورای اجتماعی کشور عصر یکشنبه با حضور «عبدالرضا رحمانی‌فضلی» وزیر کشور و نمایندگان ارشد دستگاه‌ها و نهادهای عضو این شورا، در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد.

 

وزیر کشور پس از استماع گزارش دستگاه‌های مسؤول از جمله نیروی انتظامی، بسیج و صداو سیما، در خصوص آخرین اقدامات و برنامه‌های انجام شده در حوزه حجاب و عفاف، ضمن ابراز امیدواری از مؤثربودن نتایج اقدامات انجام شده، گفت: موضوع حجاب و عفاف موضوعی کاملاً فرهنگی، اخلاقی، اعتقادی و اجتماعی است که در بسترهای مختلف زمینه ظهور و بروز پیدا کرده است. از جمله اینکه در مواردی ابعاد سیاسی و در برخی موارد، ابعاد اجتماعی موضوع نمود بیشتری داشته و البته مباحث اقتصادی نیز در این راستا مطرح است. به علاوه دشمنان نیز از این موضوع در مقاطع مختلف سوء استفاده می کنند.

 

رحمانی فضلی با تأکید بر اینکه در موضوع حجاب و عفاف، باید استمرار برنامه‌های میان مدت و دراز مدت را در نظر داشت، اظهار کرد: این موضوع در تمامی جلسات شورای اجتماعی که به مسأله حجاب و عفاف پرداخته شده، مورد تأکید بوده است.

 

وزیر کشور افزود: همه دستگاه‌های اجرایی متولی حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، رسانه ای و هنری کشور متناسب با وظایف ذاتی که در قوانین مصرح برای آنها قید شده، امر فرهنگ‌سازی این موضوع و تقویت باورها و انگیزه‌های دینی و اخلاقی را کماکان برعهده دارند و نظارت و گزارش مسؤولان این حوزه بایستی شامل این وظایف و مأموریت ها و عملکردها باشد.

 

رحمانی‌فضلی به نقش صداو سیما در تقویت ارزش‌ها و باورهای اخلاقی و اعتقادی فرهنگ عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: مسؤولیت صدا و سیما در این زمینه غیر قابل کتمان است و همواره مورد تأکید بوده که صدا و سیما در این مسیر پیشتاز باشد.

 

وی افزود: همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با دامنه وسیع فعالیت در حوزه کتاب، فیلم، تئاتر، سینما و هنر می‌تواند نقش بسیار بالایی ایفا کند که البته این کار انجام می شود اما باید ضمن ارائه گزارش اقدامات؛ نوآوری ها و خلاقیت‌ها و طرح‌های جدیدی نیز ارائه کنند.

 

 رحمانی فضلی در ادامه، آموزش و پرورش را نهاد اصلی آموزش و تربیت کودکان کشور در موضوع حجاب و عفاف برشمرد و گفت: آموزش و پرورش وظیفه تربیت کودکان بعد از خانواده و البته مؤثرتر از خانواده را برعهده دارد که باید این نقش را ایفا کند.

 

وزیر کشور همچنین به نقش حوزه های علمیه، علما و دانشمندان علمی و دینی در تقویت حجاب و عفاف اشاره کرد و گفت: به هر حال اساس و پایه اعتقادات دینی مردم مبتنی بر چشمه جوشانی است که در حوزه ها و حریم علمای دینی جریان دارد.

وزیر کشور در ادامه با اشاره به اینکه «مقرر شده در جلسات نشست شورای اجتماعی کشور به صورت مستمر از نهادها و دستگاهها در موضوع حجاب و عفاف گزارش بگیریم» عنوان کرد: در جلسات بعدی شورای اجتماعی، نهادها و دستگاه‌های مسؤول در امر حجاب و عفاف با تقسیم بندی در حوزه های عملیاتی، گزارشی از برنامه‌ها، عملکردها، موفقیت‌ها و یا عدم توفیقات و موانع را ارائه کنند تا سایر نهادها هم در جریان اقدامات آنها قرار گیرند.

نظرات

نظر خود را بگذارید