وی در این مراسم که با حضور آکادمیسینها، کارشناسان و سرآشپزهایی که در تهیه این کتاب همکاری داشتند برگزار شد، ضمن تشکر از تلاشهای این افراد افزود: به لطف این تلاش مشترک میتوانیم فرهنگ آشپزی ترک را با جنبههای مختلف آن در خارج از کشور معرفی کرده و ترویج دهیم.
امینه اردوغان همچنین اظهار داشت: سفره ترک راهنمای زندگی برای رمزگشایی از بدن و شناختن آن است. دستورالعملهای قدیمی برای پخت غذاهای ترک یک روند طولانی تاریخی را بازگو میکند.
وی افزود: از زمانهای بسیار قدیم در آشپزخانه ما دستورالعملهای زیادی برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی وجود دارد. تهیه غذاها بدون هیچ اسرافی، بازتاب فرهنگ سازگاری و همچنین احترام ما به طبیعت است.
نظر خود را بگذارید