بحران‌های خانوادگی در روزهای کرونا رشد کرد
یک کارشناس امور اجتماعی گفت: آمارها نشان می‌دهد کرونا و مسائلی که در پی داشت به اختلافات خانوادگی در ایران دامن زده است.

زهرا موسی‌پور با اشاره به تبعات اجتماعی ویروس کرونا بر زندگی مردم افزود: ویروس کرونا به شدت بر زندگی مردم تاثیر گذاشته و  نمی‌توانیم منکر این امر شویم زیرا روابط خانوادگی و مراودات خود را به گونه دیگری تعریف کرده بودیم بنابراین به دنیای پس از کرونا باید توجه ویژه‌ای داشته باشیم. 

 

وی با بیان اینکه شاید بحران کرونا  بزرگترین بحرانی است که بشر بعد از جنگ جهانی دوم متحمل شد، تصریح کرد: بحران کرونا می‌توانند سبب تغییر سبک زندگی انسان‌ها و مشکلات و نگرانی‌هایی را در حوزه اجتماعی به وجود بیاورد که پیامدهایی را دنبال خواهد داشت. 

 

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری کرمان با بیان اینکه زمانی از یک مساله‌ای ترس داریم به کسی پناه می‌بریم اما در  موضوع ویروس کرونا باید از دیگران فاصله بگیریم گفت: این امر نشان‌ می‌دهد که حتی ترس و فاصله اجتماعی هم تغییر کرده و با هراس اجتماعی روبرو هستیم. 

 

موسی‌پور با اشاره به اینکه در بحران کرونا بسیاری از افراد که در  مشاغل خرد و کوچک فعالیت داشتند شغل خود را از دست داده‌اند و ممکن است، نتوانند دیگر با این مشاغل به حیات خود ادامه دهند و این امر تبعات اجتماعی دیگری را به دنبال خواهد داشت افزود: اگر ما نابرابری در  توزیع فرصت‌ها داشته باشیم به شدت به سمت آسیب‌ها حرکت می‌کنیم و شرایط سخت‌تر از گذشته خواهد شد یعنی در این شرایط باید روی عدالت اجتماعی تاکید داشته باشیم و اگر فرصت‌ها برابر توزیع نشود پیامدهای بعدی آن فقر و اعتیاد خواهد بود که این آسیب‌ها می‌تواند برای جامعه بسیار خطرناک باشد. 

 

وی با بیان اینکه بحران کرونا به شدت بر گردشگری و سبک زندگی در خانواده‌ها  اثر گذاشته و احساس ناامیدی در خانواده‌ها ایجاد کرده است، بیان داشت: این ویروس بحران‌های ناشی از در کنار هم بودن زیاد خانواده‌ها در این شرایط  ایجاد کرده زیرا در گذشته افراد به صورت سنتی در کنار هم بودند اما این زمان و فرصت سبب ایجاد تنش‌ و اختلافات خانوادگی شد زیرا در جامعه ما تنظیم بود چند ساعت باهم باشم. 

 

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری کرمان ادامه داد: در این بحران خانواده‌ها با چند فرزند مجبور به گذران زندگی در آپارتمان‌ها شدند و از آنجایی که کودکان به جست و خیز و تحرک نیاز دارند و مانع از بیرون رفتن آن‌ها شدیم و این امر نیز باعث ایجاد تنش و مسائل و مشکلاتی شد. 

 

موسی‌پور با اشاره به تعطیلی کمپ‌های ماده ۱۶ تصریح کرد: افرادی که از این کمپ‌ها استفاده می‎کردند؛ در سطح شهر رها هستند که می‌توان با رعایت پروتکل‌ها جمع‌آوری، ساماندهی، نگهداری و روند درمان را  شروع کنیم که البته منتظر دستور و تصمیم‌گیری دانشگاه علوم پزشکی در این راستا هستیم.

نظرات

نظر خود را بگذارید