بیماران کرونایی چه نوع خوراکی‌هایی باید مصرف کنند؟
رییس مرکز بهداشت شهرستان قم گفت: بیماران کرونایی برای بهبودی کامل و بازگشت به سلامتی، باید از مواد غذایی سالم خانگی استفاده کنند.

محمدجواد باقریان روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، ‌افزود: خوردن غذاهای فست فود، سرخ‌کردنی، نوشابه‌های گازدار، ‌کافیین، قهوه و غذاهای تهیه‌شده با روغن جامد و حیوانی مناسب این دسته از بیماران نیست.

وی اضافه کرد: مواد غذایی که باعث ایجاد خلط در دستگاه تنفسی می‌شود مانند لبنیات از جمله شیر و ماست نباید مصرف شود.

وی با تاکید بر مصرف میوه و سبزی تازه،‌ ادامه داد: باید از منابع غذایی دارای ویتامین آ از جمله هویج، کدو حلوایی و فلفل و سبزی‌های دارای برگ سبز تیره مثل اسفناج و کاهو و آب فراوان استفاده کرد.

باقریان اضافه کرد: منابع ویتامین سی مثل گوجه‌فرنگی، فلفل و مرکبات، مکمل‌های ویتامین دی، منابع پروتیین از جمله گوشت قرمز، تخم‌مرغ، ماهی و حبوبات برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا بیشتر مورد تاکید است.

به گفته وی، مغزهای بادام، گردو و پسته و خشکبار و مصرف مقدار کمی زنجبیل، آویشن برای کنترل سرفه و خلط و زردچوبه برای کم کردن التهاب در بیماران کرونایی مفید است.

«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

نظرات

نظر خود را بگذارید