علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران گفت: مراکز تهیه و توزیع غذا و به طور خاص رستورانها جزو مشاغل پرخطر طبقه بندی شدهاند و بر اساس تصمیم قبلی ستاد ملی مقرر است که حداقل تا 15 اردیبهشت تصمیم جدیدی مبنی بر بازگشایی مشاغل پرخطر اتخاذ نشود.
او ادامه داد: روزهداران حتیالمقدور از غذاهای سادهتر و بهداشتیتر در داخل منزل استفاده کنند.
زالی گفت: در اپیدمیها بیش از هر زمان دیگری توصیه بر این است که حتی المقدور از تهیه مواد غذایی از بیرون منزل اجتناب شده و غذاها به صورت سادهتر و بهداشتی در داخل منزل طبخ و تهیه شود.
نظر خود را بگذارید