رستوران‌ها از مشاغل پر خطر هستند/ مردم در خانه غذا تهیه کنند
فرمانده ستاد مقابله با کرونا تاکید کرد مردم همچمنان در خانه غذا تهیه کنند و از خرید غذاهای تولید شده در رستوران یا مراکز تهیه غذا بپرهیزند.

علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران گفت: مراکز تهیه و توزیع غذا و به طور خاص رستوران‌ها جزو مشاغل پرخطر طبقه بندی شده‌اند و بر اساس تصمیم قبلی ستاد ملی مقرر است که حداقل تا 15 اردیبهشت تصمیم جدیدی مبنی بر بازگشایی مشاغل پرخطر اتخاذ نشود.

 

او ادامه داد: روزه‌داران حتی‌المقدور از غذاهای ساده‌تر و بهداشتی‌تر در داخل منزل استفاده کنند.

 

زالی گفت: در اپیدمی‌ها بیش از هر زمان دیگری  توصیه بر این است که حتی المقدور از تهیه مواد غذایی از بیرون منزل اجتناب شده و غذاها به صورت ساده‌تر و بهداشتی در داخل منزل طبخ و تهیه شود.

نظرات

نظر خود را بگذارید